Hur man använder inlägg på väggen

Inlägg på den sociala väggen är ett bra sätt för team att kommunicera och när användare interagerar med dessa inlägg genom att gilla och lämna kommentarer gör det upplevelsen inuti 360Player roligare och mer engagerande. Den här artikeln visar hur du använder inlägg på väggen.

Om du vill ha hjälp med hur du skriver vägginlägg kan du kolla in länkarna nedan:

1. Hur man skapar ett inlägg
  2. Så här skriver du ett inlägg med flera grupper

Hur man använder inlägg på väggen

1
Du kan se en översikt över de senaste inläggen i din grupp från startskärmen, eller så kan du trycka på väggknappen för att se alla inlägg och enkelt interagera med dem.

2
Härifrån kan du trycka på gilla att gilla ett inlägg eller trycka på kommentar för att lämna en kommentar.