Så här ändrar du e-postadressen till mitt konto

Om du av misstag har angett fel e-postadress, eller behöver ändra den, inga bekymmer, det är superenkelt.

1
Tryck på menyknappen och sedan på ikonen för din profilbild.
2
Tryck på Inställningar för att redigera dina kontoinställningar.

3
Leta upp E-post under inloggningsalternativ och tryck sedan på Ändra.

4
Ange din nya e-postadress och ditt lösenord och klicka på Spara