Hur man skapar en virtuell spelare

Virtuella spelare kan användas i många situationer, t.ex. en gästspelare som inte är officiellt medlem i gruppen eller en spelare som ska scoutas. I den här artikeln går vi igenom hur man snabbt och enkelt skapar en virtuell spelare.

1
Navigera till Team-sidan från sidomenyn på skrivbordet.

2
Tryck på Lägg till användare.

3
Välj Skapa en virtuell användare.

4
Fyll i relevanta uppgifter om den virtuella spelaren och tryck sedan på spara. Grattis, din virtuella spelare har skapats!