Hur en förälder kan skapa ett personal- eller administratörskonto

I vissa fall kan en förälder behöva administratörsåtkomst i en grupp i 360Player. Eftersom föräldra- och personal/admin-konton är byggda på helt olika sätt måste du i det här fallet gå med i gruppen igen som personalmedlem och ha både din föräldra- och personalprofil kopplad till gruppen.

Här är stegen för att ansluta som personal/admin från ett föräldrakonto:

1. Logga in med dina autentiseringsuppgifter.

2. Navigera till Team-väljaren och klicka på Gå med i en ny grupp eller klubb.

3. Välj Ansluta som mig själv och tryck på Fortsätt.

4. Ange gruppkoden för den grupp eller klubb du vill gå med i. Du får gruppkoden från en team- eller klubbadministratör. Kontrollera att rätt grupp visas och tryck på Fortsätt.

5. s

6. Välj din roll och tryck på fortsätt.

7. Din förfrågan är nu under behandling och kan hanteras av en klubb- eller teamadministratör

8. När du väl är medlem i gruppen kan en befintlig administratör ge dig administratörsbehörighet genom att besöka gruppsidan, trycka på de tre prickarna bredvid ditt namn och kryssa för administratörsrutan.