Hur man registrerar klubbresurser i 360Player

Genom att registrera klubbresurser på 360Player säkerställer du att du kan tilldela dem till team och grupper i organisationen på ett effektivt sätt. När du skapar scheman i plattformen kan du tilldela de resurser du har skapat till grupper i schemat för att undvika dubbelbokning av dina resurser och för att vara säker på att du alltid vet vilka klubbresurser som finns tillgängliga.

I den här artikeln går vi igenom allt du behöver veta om att skapa och registrera klubbresurser i 360Player.

I den här guiden lär du dig:

1. Hur man skapar en klubbresurs
  2. Skapa kategorier för klubbens resurser
  3. Registrera klubbplatser i plattformen

Hur man skapar en klubbresurs

1
Från instrumentbrädan trycker du på Resurser. (På mobilen trycker du först på menyn och sedan på resurser.)

2
Kontrollera att fliken resurser är markerad och tryck sedan på Ny resurs.

Om du redan har registrerat resurser kommer de att visas här. I så fall hittar du knappen Ny resurs i det övre högra hörnet.

3
Ge din nya resurs en titel och en beskrivning. Du kan också tilldela den en kategori och en plats. Tryck sedan på spara.
Här kan du se hur du kan skapa en resurskategori och hur du skapa en resursplats.

4
Nu är du klar! Din resurs kommer nu att visas i klubbens resurser.

Skapa kategorier för klubbens resurser

Kategorier kan vara ett bra sätt att gruppera och organisera dina resurser. Du kanske till exempel har en kategori för träningsutrustning, en för videokameror och en för fält. Här visar vi hur du enkelt kan skapa vilken kategori du vill.

1
Från instrumentbrädan trycker du på Resurser. (På mobilen trycker du först på menyn och sedan på resurser.)

2
Se till att den Kategorier är markerad och tryck sedan på Ny kategori.

Om du redan har registrerat kategorier visas de här. I det här fallet hittar du knappen Ny kategori i det övre högra hörnet.

3
Ge den nya kategorin ett namn och tryck sedan på spara.
4
Nu är du klar! Din kategori kommer nu att visas i din klubbs kategorilista.

Skapa platser för klubbens resurser

Platser kan vara ett bra sätt att hålla reda på var dina resurser finns. Här visar vi dig hur du registrerar klubbens platser i vårt system.

1
Från instrumentbrädan trycker du på Resurser. (På mobilen trycker du först på menyn och sedan på resurser.)

2
Se till att den fliken Platser är markerad och tryck sedan på Ny plats.

Om du redan har registrerat platser visas de här. I det här fallet hittar du knappen Ny plats i det övre högra hörnet.

3
Ge den nya platsen ett namn och tryck sedan på spara.
4
Nu är du klar! Din kategori kommer nu att visas i din klubbs kategorilista.