Så här aktiverar du e-postmeddelanden

I den här artikeln går vi igenom hur du aktiverar eller inaktiverar e-postmeddelanden.

När e-postmeddelanden är aktiverade får du viktiga uppdateringar om team eller grupper som sker på 360Player direkt till din e-postinkorg.
1
Från 360Player trycker du på din profilikonen och sedan på Inställningar.

2
På kontofliken hittar du e-postmeddelanden i avsnittet Meddelanden. Här kan du aktivera eller inaktivera dem.