Så här importerar du matcher från SvFF

360Player har en funktion som gör att du kan importera matcher för den aktuella säsongen. Allt du behöver göra är att hitta länken till ditt lag på svenskfotboll.se och följa dessa steg.

Observera att administratörsbehörighet krävs för att använda den här funktionen. Kontakta en aktuell teamadministratör eller en klubbrepresentant vid behov.

• Se till att landet för ditt team och din organisation är inställt på Sverige

• Navigera till det lag du vill importera till, och klicka på inställningar och sedan på Importer (SvFF)

• Klicka på "Anslut till SvFF"

• Sök efter din klubbs namn på https://svenskfotboll.se

• Klicka på klubben för att se en lista över alla lag i klubben

• Hitta ditt specifika team och välj det från listan

• Kopiera URL:en när du är på lagsidan. Den ska ha följande format: https://www.svenskfotboll.se/lagsida/your-team-name/your-team-number/

• Klistra in länken i 360Player och bekräfta att det är rätt lag som du har hittat.

• När du har klickat på"Bekräfta" kommer dina matcher att börja importeras.

• Det kan ta några minuter innan importen är klar och du kan se alla aktiviteter i din kalender.

Grattis - dina matcher visas nu i din kalender.