Hur man går med i ett nytt team

Den här guiden beskriver hur du går med i ett nytt team när du redan är medlem i ett befintligt team.

Om du vill gå med i ett team för första gången ska du läsa den här guiden - Gå med i en klubb eller ett team med en inbjudningslänk.

1. Kontrollera att du är inloggad med dina autentiseringsuppgifter.

2. Tryck på lagväljaren i det övre vänstra hörnet. I mobilen hittar du lagväljaren på Hem.

3. Tryck på Gå med i en ny grupp eller klubb så öppnas fönstret Gruppkod.

4. Ange gruppkoden för den grupp du vill ansluta dig till.

Kontrollera att rätt team presenteras och tryck på Fortsätt

5. Grattis, du är nu en del av ditt nya team eller din nya klubb!

För skrivbordet:

1. Kontrollera att du är inloggad med dina autentiseringsuppgifter.

2. Klicka på Team Picker i det övre vänstra hörnet.

3. Klicka på Gå med i en ny grupp eller klubb så öppnas fönstret Gruppkod.

4. Ange gruppkoden för den grupp du vill ansluta dig till.

Kontrollera att rätt team presenteras och tryck på Fortsätt

5. Grattis, du är nu en del av ditt nya team eller din nya klubb!