Skapa en inloggning för ett barn efter att ha skapat en föräldrakontrollerad profil

Möjligheten att skapa en separat inloggning för ditt barn är ett steg att ta när barnet är redo att hantera sitt eget konto. Här finns en guide för hur du gör detta.

I den här artikeln förutsätts att du i förväg har skapat ett föräldrakontrollerat spelarkonto på 360Player . Dessutom har du installerat den senaste versionen av appen för din smartphone.

1. Logga in med dina inloggningsuppgifter.

2. Navigera till och tryck på rullgardinsmenyn i det övre vänstra hörnet.

3. Tryck på knappen "Lägg till eller hantera barn".

4. Navigera till ditt barns namn och tryck på de tre prickarna till höger om namnet, välj sedan alternativet "Skapa inloggning för ditt barn".

5. Ange ditt barns e-postadress och välj ett lösenord för den nya inloggningen och tryck sedan på "Skapa inloggning". Observera att ditt barn måste ha en egen e-postadress för att kunna skapa en inloggning.

6. Grattis! Du har nu skapat ett konto för ditt barn. T