Hur man arbetar med rabattkoder

Skapa vilken kod du vill med antingen en procentsats eller ett fast belopp.

Använd denna kod för att ge din kund rabatt när du skapar fakturor eller i registreringar.

Observera att rabattkoder tillämpas på alla sekvenser om de används med avbetalningsplaner.

Observera också att det inte är möjligt att få 100% rabatt.

1. Från 360Player Dashboard klickar du på Betalningar och sedan Rabatter

2. Från denna vy kan du hantera befintliga rabatter eller skapa nya.

3. Klicka på Skapa ny för att lägga till en ny rabattkod.

4. Fyll i uppgifterna för din rabatt.

Välj mellan ett fast belopp och en procentsats i avsnittet Typ.

5. När du arbetar med procentsatser ska du välja ett värde mellan 1-99%.

6. Klicka på spara och du är klar. Denna rabattkod är nu redo att användas.