Anslut en spelare till en andra förälder

Den här artikeln beskriver hur du ansluter en spelare till en andra förälder. Processen förutsätter att du tidigare har skapat ett föräldrakonto som är kopplat till ett spelarkonto.

För mer information om hur du skapar detta, vänligen besök motsvarande guide.

1. Logga in på 360Player med dina autentiseringsuppgifter. I den här guiden kommer vi att agera som Jack som är förälder till John och som vill ansluta en andra förälder.

2. Från denna vy klickar du på Mina barn. På mobilen heter knappen Lägg till eller hantera mina barn och finns under Team/Player Picker i det övre vänstra hörnet.

3. Klicka sedan på de tre prickarna till höger om den spelare som du vill att en andra förälder ska ansluta till.

4. Från popup-menyn - välj Anslut en förälder till Playername.

5. Lägg till den andra förälderns e-postadress. Kontrollera att e-postadressen är korrekt angiven.

I detta fönster har du också möjlighet att skapa en inbjudningslänk.

6. Klicka på Skicka inbjud an och din inbjudan är på väg till den andra föräldern.

7. Från fliken Mina barn har du nu alternativ för att hantera förfrågningar.