Hur man uppdaterar betalningsmetod i 360Pay (US)

Med 360Player har du möjlighet att uppdatera din betalningsmetod vid behov. Detta säkerställer att du alltid har en aktiv prenumeration.

Obs: Denna artikel är endast för USA.

  1. Logga in på 360Player med dina autentiseringsuppgifter.
  2. Navigera till sektionen Fakturering - se bild
Faktureringsavsnittet finns här
  1. Välj en aktiv faktura eller prenumeration
  2. Klicka på knappen Uppdatera betalningsmetod
  3. Ange uppgifterna för det nya kortet
  4. Du kommer att få en debitering med beloppet satt till $0 - detta är normalt för att uppdateringen ska gå igenom
Svarade detta på din fråga? Tack för feedbacken Det gick inte att skicka din feedback. Vänligen försök igen senare.

Behöver du fortfarande hjälp? Kontakta oss Kontakta oss