Konfigurera App Connect

Om du har Pro-planen har du nu den fantastiska möjligheten att skapa egna objekt i navigeringen.

Med den här nya funktionen kan du ge dina plattformsanvändare och medlemmar tillgång till klubbfunktioner som inte redan finns i 360Player -appen. I den här guiden får du veta hur du kommer igång.

Det första du gör när du skapar en länk är naturligtvis att navigera till de anpassade länkarna som finns i inställningarna.

När du är här kan du nu komma igång med att skapa din första mapp! Om du inte har några länkar konfigurerade klickar du bara på "Konfigurera dina egna länkar"

Ange nu en mapptitel och en ikon. Det är detta mappnamn och denna ikon som kommer att visas i navigeringsfältet för användaren.

När du har skapat en mapp kan du nu lägga till din första länk i den! Klicka helt enkelt på "Ny länk i mapp".

Många alternativ kommer att öppna sig, oroa dig inte.

Först och främst vill vi ange en titel och en URL för länken. Titeln kommer att visas i navigeringen för slutanvändaren, och URL:en är den plats som länken ska leda till.

Observera att länken alltid måste stödja ett https-protokoll för att fungera.

Nästa steg är att ställa in inbäddningsalternativen för länken.

Om du vill att användaren ska skickas till webbplatsen utanför appen ska du behålla inställningen "Öppna länk i ny flik".

Om du istället vill att användaren ska stanna kvar i 360Player -appen klickar du på alternativet "Bädda in länk i 360Player". Detta öppnar sidan i 360Player UI, sömlöst för slutanvändaren!

Vissa externa webbplatser tillåter inte inbäddning, så se till att din länk fungerar som avsett om du väljer det här alternativet.

Arbeta med regler

Det sista steget i att sätta vår länk live är att lägga till regler för den. Regler är sätt att välja vem som kan se länken. Regler fungerar på två sätt:

• Matchar ALLA villkor
  • Matchar ANY-villkor

Matchar ALLA villkor - regler

En regel som är inställd på att matcha alla villkor måste uppfylla alla villkor som du anger i rutan för att visas. I exemplet nedan kommer länken endast att visas för spelare mellan 10 och 20 år.

Matcher ANY villkor - regler

Om regeln å andra sidan är inställd på ANY, behöver bara ett villkor vara sant för att länken ska visas. Med samma exempel som ovan kommer nu länken att visas om användaren är mellan 10 och 20 år eller om de är en spelare.

Du kan kombinera villkor och regler som du vill, för att få total kontroll över vad du visar för dina användare. I det här exemplet vill vi visa klubbens merchandise-butik för alla, så vi skapar en mycket enkel regel som nästan alltid är sann:

Nu när du sparar kommer länken att visas i navigeringen! 👏