Kan inte ansluta till ett barnkonto

Om du har stött på ett fel när du skapar ditt konto och/eller ansluter till ett barn som säger

"Kontot du ville ansluta till är redan en förälder, anslut till ditt barn istället för att fortsätta. Läs en fullständig guide här."

Du har av misstag försökt ansluta till föräldern till ett barnkonto - istället för till barnet.

För att lösa problemet - be en befintlig förälder till barnet att bjuda in dig att ansluta till barnet istället. Här är hur du gör det:

Steg 1 - Låt den redan anslutna föräldern logga in på sitt konto.

Steg 2 - Den anslutna föräldern navigerar till Kontoinställningar

Steg 3 - Gå till fliken Mina barn

Steg 4 - Klicka på de tre prickarna på det barn som du vill bjuda in en förälder till

Steg 5 - Klicka på "Anslut en förälder"

Steg 6 - Ange e-postadressen till den förälder som ska ansluta

Om den andra föräldern redan har ett konto på 360Player ska du se till att använda den e-postadressen.

Nu kommer ett e-postmeddelande att skickas med en länk för att skapa ett föräldrakonto och ansluta till barnet!

Om du har några frågor - kontakta support@360player.com