Ta bort eller blockera användare

I den här artikeln beskrivs hur du tar bort eller blockerar användare i 360Player.

Vanliga frågor: Vad är skillnaden mellan att ta bort och blockera en användare? En borttagen användare kan gå med i gruppen igen med en gruppkod. En blockerad användare kan inte återanslutas till gruppen även om de har gruppkoden.

1. Navigera till fliken Team.

1. Tryck på 3 prickar bredvid den användare som du vill ta bort eller blockera.

1. Välj ta bort eller blockera användare.