Anpassa din splash screen

Klubbar som har köpt tillägget för stänkskärmar kan nu göra sitt eget varumärke synligt när de öppnar mobilappen - och även visa sponsorer eller partners på skärmen!

Så här konfigurerar du splashskärmen:

Navigera till Inställningar -> Allmänt

Om din klubb inte har aktiverat anpassad splash screen - kontakta din kontoansvarige för att få funktionen!

Längst ner på sidan hittar du inställningar för Splash screen.

Klicka på Configure följt av Edit sponsor image om du vill ha en förhandsvisning av hur din splash screen kommer att se ut när den aktiveras.

Nu får du möjlighet att visa din splash screen. Den använder samma märke och färg som annars anges i inställningarna för varumärkesprofilering.

Klicka på Ladda upp bild om du vill lägga till en bild som visar dina eventuella sponsorer.

Efter att ha sparat - klicka på åtgärden Konfigurera igen och aktivera stänkskärmen om du vill att dina användare ska börja se den när de öppnar sina appar!