Hur man skapar ett event

Det är enkelt att skapa evenemang för övningar, matcher och möten i 360Player-plattformen. Följ denna guiden för att veta mer.

*I de senaste uppdateringarna kan du trycka på evenemangsknappen direkt från instrumentpanelen för att skapa evenemang ännu snabbare. Du kan också komma åt plusknappen från kalendern.

Klicka här för att se artikeln på skrivbordet

1
Om du snabbt vill skapa en händelse från instrumentpanelen trycker du på evenemangsknappen. Eller navigera till kalendern och tryck på plusknappen.

2
Välj vilken typ av evenemang du vill skapa och fyll i relevanta uppgifter.

3
Välj datum och tid.

4
Utvald lägga till deltagare ooch lägg sedan till de medlemmar i teamet som du vill bjuda in.

Användbart tips:
Om du vill att deltagarna ska få ett meddelande om evenemanget kan du kryssa i alternativet "Skicka inbjudningar".

5
När du är klar sparar du händelsen så skapas händelsen och visas i kalendern.

Hur det går till med1

Tryck på Knappen Skapa.

2
Välja Händelse.

3
Välj händelsetyp och fyll i all relevant information.

4
Tryck på lägg till deltagare för att bjuda in personer. Välj sedan de medlemmar du vill bjuda in.

Användbart tips:
Om du vill att de ska få ett meddelande om evenemanget kan du markera alternativet "Skicka inbjudningar".

5
När du är klar trycker du på Spara

6
Ditt evenemang är nu skapat och visas i kalendern.

Om du behöver mer hjälp kan du titta på vår instruktionsvideo om kalender och närvaro: