Hur man använder chatten

Du kan enkelt meddela personer i ditt team eller skapa chattgrupper med kommunikationsverktygen i 360Player. Här är allt du behöver veta för att chatta!

1
Navigera till Chatta. På mobilen är "Chat" en del av dockan längst ner.
2
Väl inne i chattfunktionen kan du se dina konversationer, söka igenom konversationer eller starta en ny chatt. Så här skickar du ett enskilt meddelandepress Ny chatt, för att skapa en grupppress Ny grupp.
3
När du skriver en ny chatt klickar du på vem du vill skicka chatten till, skriv sedan helt enkelt vad du vill och tryck på skicka-knappen.

Det finns några olika regler för vem som kan inleda en chatt med vem i 360Player:

• Administratörer och personal kan söka efter vem som helst i organisationen och starta en chatt med dem.
  • Spelare kan starta en chatt med andra spelare i sin grupp eller med administratörer eller personal i sin grupp.
  • Föräldrar kan starta en chatt med andra föräldrar i gruppen eller med administratörerna eller personalen i sina barns grupp.

4
Du kan klicka på en chatt för att se den. När du är inne i en gruppchatt kan du lägga till eller ta bort medlemmar från gruppen med Inställningsknappen uppe till höger. Du kan också byta namn på eller stänga av ljudet för konversationer härifrån. Du får inga aviseringar från chattar som du har ljudt från.