Registrera dig som spelare (under GDPR-ålder)

Om du/ditt barn är under åldersgränsen för GDPR i ditt land måste du godkänna åtkomst för ditt barn till plattformen. Så här gör du det:

1
Ladda ner appen från App Store, Google Play eller besök app.360player.com
2
Välj Registrera. Välj hur du vill registrera dig. Du kan använda Apple, Facebook eller din epost.
3
Gå in på registrering och tryck sedan på Skapa mitt konto.

4
Du måste nu ange e-postmeddelandet till en förälder/vårdnadshavare för att skicka en begäran om godkännande för att använda 360Player. När begäran har skickats väntar du på samtycke.

5
I den överordnades inkorg har ett e-postmeddelande med samtyckesbegäran nu anlänt, öppna det, klicka på Visa begäran om samtycke och sedan kan du Bevilja tillstånd från den sidan. Så snart du har beviljat tillstånd får barnet tillgång till 360Player plattform.

6
Barnet kan nu fortsätta i appen: Välj din roll. Om du är en spelare, välj Spelare

7
Om du har fått en gruppkod av din tränare eller administratör ange gruppkoden här. Detta hjälper 360Player att hitta ditt team så att du enkelt kan gå med i laget. Om du inte är säker på vad din gruppkod är, fråga din tränare.

8
Du uppmanas sedan att lägga till en profilbild. Du kan alltid hoppa över det här steget för tillfället och lägga till en bild senare.
9
Därefter gör du en utvärdering av dina färdigheter för att hitta din optimala position och få några träningstips. Klicka Gå till Utvärdering för att komma igång.
10
Läs igenom instruktionerna för hur du ska bedöma dig själv och gör sedan utvärderingen. Först väljer du den position du normalt spelar på, välj dominerande fot och sedan fortsätter du med att bedöma dina färdigheter. Hela processen tar cirka 5 minuter.
11
Grattis, du är nu klar med din profil och redo att börja använda 360Player! Du kan titta på dina testresultat och sedan klicka på Fortsätt till 360Player!