Gå med i en klubb eller ett lag med en inbjudningslänk

Om du har fått en inbjudningslänk gör du så här för att acceptera inbjudan:

I den här guiden beskrivs hur du skapar en profil efter att ha fått en inbjudningslänk från en tränare eller klubbadministratör. Kontakta din klubb för att få länken.

Länken har detta format - https://app.360Player.com/join/A1B2CD (inte en giltig länk)

1. Öppna länken och kontrollera att rätt lag visas. Om laget är felaktigt, kontrollera gruppkoden och/eller kontakta din klubbadministratör.

Välkommen till 360Player - stänkskärm

2. Välj din roll

Välj din roll Inmatningsväljare

Jag är förälder till en spelare

1. Välj alternativet och klicka på "Fortsätt".

2. Ange din information som förälder och tryck sedan på "Fortsätt".

3. Bekräfta att du är förälder till en spelare i rätt lag. Gå tillbaka om det behövs.

4. Välj hur du vill skapa ditt konto eller om du redan har ett konto.

5. Slutför anmälningsprocessen genom att ange dina uppgifter.

Jag är tränare eller personal

1. Välj alternativet och klicka på "Fortsätt".

2. Ange dina uppgifter som tränare eller personal och tryck sedan på "Fortsätt".

3. Bekräfta att du är tränare eller personal i rätt lag eller gå tillbaka och redigera.

4. Välj hur du vill skapa ditt konto eller om du redan har ett konto.

5. Slutför anmälningsprocessen genom att ange dina uppgifter.

6. Du kan gärna hänga i klubbens lobby medan din ansökan väntar på godkännande.

Jag är en spelare

1. Välj alternativet och klicka på "Fortsätt".