En guide för att märka träningsinnehåll

Det är superenkelt att tagga ditt innehåll i utbildningsbiblioteket och det gör det möjligt att hålla sig superstrukturerad inom din organisation. Taggar gör det lätt att hitta sessioner och övningar bland alla övningar som finns i biblioteket. I den här artikeln får du några tips och tricks när du taggar ditt innehåll.

1
Börja med att skapa en övning eller en session i biblioteket.

2
Fyll i alla träningsdetaljer och klicka sedan på Bredvid för att komma till taggningsstadiet.
3
Du är nu i märkningsfasen. Genom att klicka i fältet visas några av de standardtaggar som finns i 360Player -systemet. Observera att dessa kan variera beroende på vilken sport ditt lag ingår i.

4
Klicka på en tagg för att lägga till den i din övning/session. Om du vill lägga till en speciell tagg som du inte ser i listan skriver du bara in den. Du kan lägga till så många egna taggar som du vill! Glöm inte att klicka på taggen eller trycka på enter för att lägga till den i listan över taggar som är kopplade till övningen.

5
När du är klar klickar du på Lägg sedan till övningen/sessionen i de samlingar som du vill spara den i. Slutför processen genom att klicka på Avsluta.
6
Övningen/sessionen är nu sparad och vi kan lätt hitta den i utbildningsbiblioteket genom att antingen söka efter titelnamnet eller, i det här fallet, taggen.