Kom igång som tränare eller lagledare

Välkommen till 360Player

I den här artikeln beskriver vi hur du skapar ditt konto och loggar in för första gången som tränare eller personalmedlem.

1
Ladda ner appen 360Player från App Store eller besök app.360player.com för att logga in.

Ladda ner till IOS

Ladda ner i Google Play Store

2
Tryck på Skapa ett konto

3
Ange Gruppkoden för det lag eller den klubb du vill gå med i. Om du inte känner till gruppkoden kontaktar du lag- eller klubbadministratören så att du kan gå med i rätt grupp.

Bra att veta: Om ditt team ännu inte använder 360Player , tryck på Jag har ingen gruppkod så hjälper det dig att kontakta oss för att skapa ett team åt dig.

4
När du har angett gruppkoden bekräftar du att du går med i rätt grupp genom att trycka på Fortsätt.
5
Välj den roll som du ska ansluta dig till och tryck sedan på Fortsätt. Om du vill gå med som tränare eller anställd trycker du på Jag är tränare eller personal.

6
Börja med att skapa ditt konto genom att fylla i uppgifter som ditt namn, det land du bor i och ditt födelsedatum. Tryck sedan på Fortsätt.

Bra att veta: Du kan också ladda upp en profilbild genom att trycka på kamerasymbolen om du vill.

7
Bekräfta att den information som du hittills har lämnat är korrekt genom att trycka på Ja, fortsätt!

8
Välj hur du vill logga in på ditt konto.

Bra att veta: Du kan registrera dig med en e-postadress och ett lösenord eller använda ett befintligt Apple-konto för att registrera dig om du vill.

9
Ange dina kontouppgifter, t.ex. din e-postadress och ditt lösenord, och tryck sedan på Skapa ditt konto.
10
Eftersom du ansluter dig som tränare eller personal måste en gruppadministratör godkänna din begäran.
11
När du försöker gå med som personal får befintliga gruppadministratörer ett meddelande som de kan se i sina meddelanden. Administratören kan klicka på meddelandet och sedan trycka på Acceptera på begäran.

Bra att veta: Administratörer kan se alla pågående personalförfrågningar genom att trycka på knappen Teaminställningar i menyn. Förfrågningarna finns under fliken "Allmänt".

12
Grattis, när din begäran har godkänts har du officiellt anslutit dig till gruppen!
Obs: Du kan bli ombedd att lämna ytterligare information om din organisation beroende på organisationens inställningar.

Bra att veta: Om du behöver administratörsbehörighet för ditt konto på 360Player kan en nuvarande administratör uppgradera ditt personalkonto till ett administratörskonto med hjälp av dessa steg här.