Lär känna 360Player (för föräldrar)

När du har skapat ditt konto kan du se vilka funktioner som finns tillgängliga på plattformen.

1

Upptäck kalendern

Kalendern är en ofta använd funktion av föräldrar för att hålla reda på alla barnets aktiviteter. Du kan komma åt 360Player-kalendern när som helst längst ner på mobilen eller menyn på vänster sidofält på skrivbordet. Du kan också synkronisera kalenderhändelserna i 360Player med andra kalendrar som du använder. Mer information om hur du använder kalendern finns i den här artikeln.

2

Kommunicera inom laget

Inom 360Player plattformsföräldrar har möjlighet att skicka meddelanden till tränare och andra föräldrar i gruppen. Om du vill komma åt dina meddelanden trycker du på chattknappen. Dessutom kan du se lagväggen för all relevant information som tränaren eller spelarna har lagt upp för hela laget att se.

3

Upptäck videobiblioteket

Genom att trycka på mer-knappen och sedan på videor kan du se videor från ditt barns lag! Testa att titta på en video från videobiblioteket genom att klicka på den.

Hjälpcenter och support

Det här var bara några snabba steg för att bekanta dig med de viktigaste funktionerna i 360Player-plattformen. Om du behöver mer hjälp kan du söka i vår databas med hjälpartiklar här på help.360player.com eller trycka på frågeteckenknappen i appen längst upp till höger på skrivbordet (tryck först på knappen mer på mobilen och titta sedan i nederkant).