Redigera din profil

Vi rekommenderar starkt att varje användare som ansluter sig till ditt team eller din organisation fyller i sina personliga inställningar och uppgifter direkt efter att de har registrerat sig och sedan håller dem uppdaterade med tiden.

1

Du får snabbt tillgång till dina personliga uppgifter genom att klicka på menyknappen och sedan på din profilbild i det övre högra hörnet. På skrivbordet kan du trycka på din profilbild direkt från startskärmen.

2

Klicka Redigera profil så kan du uppdatera all din profilinformation.

Observera att profilinställningarna är unika för varje organisation du tillhör. Om du ingår i flera organisationer som använder 360Player kan du uppdatera profilinställningarna för varje organisation separat.