Hur man använder kalendern (för föräldrar)

Kalendern en av de mest använda funktionerna i 360Player eftersom den samlar alla lagets aktiviteter i en överskådlig vy. I den här artikeln kommer vi att granska grunderna för hur man använder 360Player-kalendern för föräldrar.

I den här artikeln:

1. Gå till kalendern
  2. Visa händelser
  3. Synkronisera din 360Player kalender med en annan kalender

Gå till kalendern

För att visa teamets kalender trycker du på knappen Kalender i vänstermenyn eller på kalender från instrumentpanelen. I mobilen kan du alltid snabbt komma åt kalendern från dockningen nedanför.

Visa händelser

För att se ett evenemang i kalendern klickar du bara på det.

Väl inne i ett evenemang kan du se tid, plats, vem som går och mer. Du kan också lämna en kommentar till evenemanget härifrån också!

Synkronisera din 360Player kalender med en annan kalender

Om du vill synkronisera dina 360Player-kalenderhändelser med en annan kalender kan du skapa en delningslänk som du kan klistra in i din befintliga kalender. För att hitta den här länken, tryck på delningsknappen inifrån kalendern.

Här kan du kopiera och klistra in koden till din andra kalender så att du aldrig missar ett evenemang!