Så här konfigurerar du dina klubbinställningar

I den här artikeln går vi igenom hur du ställer in din organisation.

Vi rekommenderar att du gör följande från en dator via en webbläsare. Observera att du behöver administratörsbehörighet för att komma åt dessa inställningar. Kontakta en klubbadministratör om det behövs.

1. Logga in på 360Player med dina autentiseringsuppgifter.

2. Navigera till den översta nivån i din organisation och gå till Inställningar.

3. Allmänt

Inbjudan - inställningar

Från den här vyn kan du växla möjligheten att gå med i din klubb. Du hittar också gruppkoden och inbjudningslänken för din organisation här. För att lägga till en administratör till din klubb, vänligen navigera till Team.

Inställningar för kärnan

Från denna vy kan du redigera namnet på din klubb, säsongsstart och land.

Inställningar för utseende

Från den här vyn kan du redigera varumärket och färgschemat för din organisation. Det märke och den färg du väljer här kommer att ärvas av alla undergrupper som skapas.

Ett specifikt team kan ändra utseendet på sitt team.

4. Användare

Från denna vy är det möjligt att hantera användare. Redigera behörigheter och roller, ange titlar för användare och hantera tillgängligheten för din klubb.

Klicka på knappen Lägg till användare för att bjuda in en befintlig medlem i din organisation till den översta nivån. Skriv ett namn i inmatningsfältet så filtreras listan till det namnet. Välj sedan personal eller administratör som roll.

Klicka på de tre punkterna till höger om den person som du vill redigera behörigheter och status för. Härifrån kan du välja att visa användarinformation och lägga till användaren i en annan grupp. Du kan också ändra roller för användaren och redigera deras titel. Om det behövs kan du ta bort eller blockera användaren från den översta nivån. Detta är användbart om en person lämnar klubben.

5. Uttagningsprov

Skapa tävlingar som din klubb deltar i. Dessa finns tillgängliga i hela klubben.

För att skapa ett uttagningsprov klickar du på knappen New + och fyller i de uppgifter som krävs.

6. Användarfält

Med denna kraftfulla funktion kan du skapa anpassade fält för din organisation.

Klicka på knappen Skapa nytt anpassat fält för att starta.

Välj sedan den typ av fält som ska skapas och som bäst motsvarar den information du vill samla in. Se rullgardinsmenyn för alternativ.

Ge ditt anpassade fält en titel och ange synlighetsinställningar.

Välj slutligen om detta fält är obligatoriskt för att användare ska få tillgång till 360Player.

Du kan alltid redigera ett anpassat fält senare för att bäst uppfylla dina krav.

Standardfält

Klicka på Expandera för att visa och redigera standardfälten. Välj om standardfält ska vara obligatoriska i din organisation eller inte genom att klicka på de tre punkterna.