Hantera eller avbryta din 360Player abonnemang

Vi hoppas att du aldrig läser den här artikeln, men i det sorgliga fallet att du vill avbryta din 360Player prenumeration, så här:

Följande guide gäller endast om du har startat prenumerationen på 360Player.com. Om din prenumeration har startats via en 360Player representant, kontakta dem eller supporten direkt.

1
Först loggar du in på ditt konto på 360Player på app.360player.com.
2
Navigera till Teaminställningar.
3
I Teaminställningar navigerar du till fliken Fakturering och klickar sedan på "Öppna min Stripe-kundportal".
4
Här kan du hantera din prenumeration och avbryta den om du vill.