Hur man arbetar med spellistor

Spellistor är en fantastisk funktion i plattformen 360Player . Nu kan du lägga till klipp från alla dina videor i en spellista och uppleva videoanalys på ett helt nytt sätt.

I den här artikeln får du veta allt du behöver veta om hur du arbetar med spellistor.

I den här artikeln:

1. Hur man skapar en spellista
  2. Lägg till klipp i en spellista
  3. Redigera din spellista
1

Hur man skapar en spellista

Spellistor är enkla att skapa, och du kan skapa så många du vill. Skapa en för alla ditt lags mål, en för träningsinnehåll, och varför inte en för alla de bästa finterna den här säsongen?

Du kan skapa en spellista från videobiblioteket genom att klicka på knappen Lägg till innehåll som visas i bilden nedan:

När du skapar din spellista får du några alternativ, som är kopplade till spellistans synlighet:

• Dela med teamet - om den är aktiverad kommer spellistan att vara tillgänglig i teamets bibliotek. Om den inte är aktiverad visas den istället i ditt personliga bibliotek.
    Redigeringsrättigheter för spellistan (när delning är aktiverad)
  • Bara jag - Du är den enda som kan lägga till och ta bort klipp.
  • Jag och andra gruppadministratörer / personal - dina tränarkollegor kan lägga till och ta bort klipp.
  • Alla i mitt lag - Alla, även spelare, kan lägga till och ta bort klipp från spellistan.

När du klickar på Skapa skapas spellistan och du ser en tom spellista på din enhet. Nästa steg är att lägga till klipp.

2

Lägg till klipp i en spellista

Gå till en video i videobiblioteket, hitta ett klipp som du vill lägga till i spellistan och klicka på de tre punkterna i klippet för att öppna klippmenyn. Där kan du välja Lägg till i spellista.

Markera den spellista som du vill lägga till klippet i och klicka sedan på Slutför.

Du kan också skapa en ny spellista direkt härifrån.

Om vi nu går till spellistan i videobiblioteket hittar vi klippet där.

Fortsätt att lägga till så många klipp som du vill till spellistan! Du kan blanda och matcha alla dina videor och sedan spela upp dem efter varandra i spellistan.

3

Redigera din spellista

När du har lagt till flera klipp i spellistan kanske du vill ändra ordningen på dem. Detta är superlätt att göra! Klicka bara på Redigera klippordning så kan du ändra ordningen på alla dina klipp.

När du har ändrat ordningen efter eget tycke klickar du på Slutför för att spara den inställda ordern.