Uppdatera en prenumeration

Om du vill lägga till nya produkter i en befintlig prenumeration för kontakter, återställa faktureringscykeln eller ändra priset på en produkt kan du göra allt genom en uppdatering av den befintliga prenumerationen.

I den här artikeln:

Lägga till produkter i en prenumeration

Om du vill uppdatera en prenumeration navigerar du till prenumerationsfliken, som finns under Betalningar, och väljer sedan den prenumeration du vill uppdatera. När du är inne i prenumerationen klickar du på Redigera. Du kommer att ange prenumerationsredigeringsvyn:

Du kan lägga till produkter i prenumerationen genom att klicka på Lägg till produkter.

Välj sedan den produkt som du vill lägga till i prenumerationen.

Observera att prisalternativet du väljer måste ha samma faktureringscykel som de andra produkterna i prenumerationen, vilket innebär att vi bara kan lägga till årligen prissatta produkter om vi redan har en årlig produkt på prenumerationen,

När du har valt ytterligare produkter klickar du på Uppdatera prenumeration för att skicka in dina ändringar.

Ändra prissättning för en prenumeration

Om du vill uppdatera en prenumeration navigerar du till prenumerationsfliken, som finns under Betalningar, och väljer sedan den prenumeration du vill uppdatera. Klicka på Redigera när du är inne i prenumerationen. Du kommer att ange prenumerationsredigeringsvyn:

Om du vill ändra priset eller faktureringscykeln för en produkt i en prenumeration klickar du på pennikonen på produktraden.

Ett fönster öppnas där du kan välja andra prisalternativ för produkten, inklusive andra faktureringscykler, samt ändra kvantiteten och skattesatsen som är kopplad till den produktraden.

Gör önskade ändringar, till exempel att välja ett annat pris, och klicka på Nästa.

Observera att när uppdateringen har gjorts kommer den inte att faktureras din kund förrän i slutet av den aktuella faktureringsperioden. Om du vill ändra cykeln omedelbart kontrollerar du alternativet Återställ faktureringscykel.