Hur man accepterar begäran från en förälder

Här beskrivs hur man kan acceptera en förälders anslutningsbegäran om att koppla konto i 360Player.

*Notera: Meddelanden kan ha flyttats till den nedre menyn i nya versioner av appen.

Om du är en förälder som ännu inte har skickat en anslutningsförfrågan kan du kolla in den här artikeln om hur du ansluter till ett barn.

1
När en förälder skickar en anslutningsbegäran får barnet ett meddelande. Gå in i appen och tryck på klockikonen för att visa aviseringar. Tryck sedan på meddelandet där din förälder vill få kontakt med dig.
*Notera: Meddelanden kan ha flyttats till den nedre menyn i nya versioner av appen.
2
Tryck på acceptera begäran - du är nu ansluten till din förälder!