Hur man ansluter till ett barnkonto

Genom att ansluta till ditt barn som förälder kan du enkelt hålla dig uppdaterad om vad som händer i ditt barns team. Svara på inbjudningar till evenemang, kommunicera med andra föräldrar och mycket mer.

Den här artikeln förklarar hur du ansluter till ditt barn om du redan har ett konto. Om du ännu inte har ett konto kommer den här artikeln att förklara hur du skapar ett konto och ansluter till ditt barn.

Om ditt barn inte har ett konto ännu kan du enkelt skapa ett konto för dem genom att följa den här guiden: Så här skapar du ett underordnat konto om föräldern redan har ett konto.

1. Navigera till Kontoinställningar genom att trycka på Meny.

2. När du är inne i dina inställningar navigerar du till fliken Mina barn. Du kan sedan Skapa kontoför ditt barn om det behövs. Eller Skapa anslutning för att länka till ett befintligt spelarkonto.

3. Ange den e-postadress som de registrerade sitt konto med.

Ditt barn kommer nu att få ett meddelande i appen där de kan acceptera din förfrågan.

När du har skickat begäran kommer den att vara väntande tills den besvaras.

4. När anslutningsförfrågan accepteras får du ett push-meddelande och du kan nu se ditt barns information från Team Picker i det övre vänstra hörnet.

Den här videon beskriver hur en spelare kan acceptera en begäran om föräldraanslutning