Hur man ansluter till ett barnkonto

Genom att ansluta till ditt barn som förälder kan du enkelt hålla dig uppdaterad om vad som händer i ditt barns lag. Svara på kallelser, kommunicera med andra föräldrar och mycket mer!

Om ditt barn inte har ett konto ännu kan du enkelt skapa ett konto för dem genom att följa den här guiden: Så här skapar du ett underordnat konto om föräldern redan har ett konto.

*För att komma åt inställningar i nyare versioner av appen trycker du på menyknappen, sedan på din profilavatar och sedan på inställningar.

I den här artikeln beskrivs hur du ansluter till ditt barn om du redan har ett befintligt 360Player-konto. Är du helt ny med 360Player och ännu inte har något kontokommer den här artikeln förklara hur du skapar ett konto och ansluter till ditt barn.

1
Navigera till inställningar genom att trycka på menyn på mobilen och sedan trycka på din profilavatar i det övre högra hörnet. På en dator kan du trycka på din profilavatar direkt från startskärmen. Tryck sedan på Inställningar.
2
När du är inne i dina inställningar går du till Mina barn. Du kan sedan trycka på Skapa ett konto för ditt barn om ditt barn inte har något konto, eller Skapa anslutning för att ansluta till ett befintligt barnkonto.

3
För att ansluta till ditt barn anger du e-post som ditt barn har registrerat på sitt konto och sedan Skicka anslutningsförfrågan.
4
När du har skickat begäran ser du att den väntar tills ditt barn har accepterat den i sin app.

Ditt barn kommer att få ett pushmeddelande om din begäran som han/hon ska svara på.

Ditt barn hittar begäran under sina meddelanden:

Om du klickar på meddelandet kan de svara:

5
När ditt barn har accepterat begäran får du ett push-meddelande och du kommer nu att kunna se ditt barns team från Lagväljare.

Följande video beskriver hur ett barn kan acceptera en anslutningsbegäran.