Hur föräldrar skapar spelarkonton åt sina barn

Om du redan har ett konto på 360Player kan du skapa nya konton för dina barn från dina egna inställningar. Detta fungerar även om du är en förälder som av misstag har registrerat dig för ett spelarkonto.

1. Logga in på din 360Player konto.

2. Navigera till dina kontoinställningar.

På mobilen hittar du dem genom att trycka på Meny i det nedre högra hörnet.

På skrivbordet finns de i det nedre vänstra hörnet.

3. När du är inne i dina inställningar navigerar du till fliken Mina barn.

4. Om du vill skapa ett nytt konto för ditt barn trycker du på knappen Skapa konto.

5. Ange gruppkoden. Du kommer att få denna kod från en tränare eller klubbadministratör.

6. Fyll i de obligatoriska fälten och tryck på Fortsätt

7. Välj om ditt barn ska kunna komma åt sitt konto. Om så är fallet, vänligen ha en unik e-postadress redo att användas som deras autentiseringsuppgifter. Om inte, kommer du som förälder att hantera deras konto.

8. Om du valde att hantera kontot för ditt barn är du nu medlem i den nya gruppen.

Om du väljer att skapa ett konto för ditt barn, vänligen ange inloggningsuppgifter för ditt barn.

9. Du är nu medlem i ditt nya team. Som förälder har du också tillgång till deras grupp, kalender, inlägg med mera. Varmt välkommen!