Hur du redigerar eller tar bort händelser i en serie

När du har skapat ett återkommande evenemang är det enkelt att redigera eller hantera alla evenemang i serien på en gång.

*Nu kan du trycka på kalenderknappen direkt från den nedre navigationen i mobilen.

1
Navigera till kalendern på 360Player. Detta kan göras genom att trycka på kalenderknappen i mobilen eller från sidofältet på datorn.
2

Välj ett evenemang som ingår i en serie i kalendern. Händelser som ingår i en serie är lätta att identifiera med den cirkulära pilikonen bredvid dem.

3
Tryck på pennikonen för att redigera händelsen.

4
Genom att trycka på redigera kan du redigera den enskilda händelsen som du valt. Genom att trycka på redigera serie kan du redigera alla händelser i serien på en gång. Om du till exempel vill ändra träningstiden för alla återkommande träningar på en gång väljer du redigera serie.

5
Från en enskild händelse kan du dessutom visa eller hantera hela serien genom att trycka på Visa serie.

6
När du tittar på en händelseserie kan du redigera eller radera hela serien genom att trycka på ikonen med de tre prickarna.

Svarade detta på din fråga? Tack för feedbacken Det gick inte att skicka din feedback. Vänligen försök igen senare.