Skapa återkommande serier av händelser

Återkommande händelser är ett bra sätt att effektivisera processen för att skapa händelser om du har vissa händelser som inträffar samtidigt upprepade gånger.

*I de senaste uppdateringarna kan du trycka på evenemangsknappen direkt från instrumentpanelen för att skapa evenemang ännu snabbare. Du kan också komma åt plusknappen från kalendern.

Observera: Om du är medlem i flera grupper ska du se till att du är med i rätt grupp där du vill lägga till händelserna.

Här finns en artikel om hur du växla mellan flera grupper.
1
Tryck på Händelse (eller gå till kalendern och klicka på Skapa).
2
Välj vilken typ av händelse du vill skapa.

3
Fyll i alla uppgifter om evenemanget, t.ex. evenemangets titel, start- och sluttid samt eventuell tidszon.

4
Ange det upprepande intervallet för händelsen i upprepningsalternativet. Du kan välja mellan följande alternativ:
  • Daglig
  • En gång i veckan
  • Varannan vecka
  • Månatlig
  • Årlig
  • Sed

Du måste också ange ett slutdatum för att händelsen ska sluta upprepas.

5
Lägg till dina deltagare och klicka på Spara.

6
Du kommer nu att omdirigeras till översiktsvyn för serien. Här kan du hantera svarsstatusar för alla som är inbjudna till alla evenemang i serien.