Hur man skapar en händelse i en undergrupp

Som administratör i en toppgrupp är det enkelt att skapa ett evenemang i en undergrupp. Så här går det till.

Klicka här för att se artikeln på skrivbordet

1
Tryck på Händelseknapp eller navigera till kalendern och tryck på plusknappen för att skapa en händelse.

2
Välj vilken typ av evenemang du vill skapa och fyll i relevanta uppgifter. Mer information om hur du skapar evenemang finns i vår hur man skapar ett evenemang.

3
När du skapar ett evenemang i en undergrupp trycker du på knappen skapa i grupp under evenemangstypen.

4
Välj den grupp där du vill skapa evenemanget och tryck sedan på klar.

5
När du är klar sparar du händelsen och händelsen skapas och är synlig i undergruppens kalender.

Så här går det till i en webbläsare

1
Tryck på Knappen Skapa.

2
Välja Händelse.

3
Välj evenemangstyp och fyll i alla relevanta uppgifter. Mer information om hur du skapar evenemang finns i vår hur man skapar ett evenemang.

4

När du skapar ett evenemang i en undergrupp trycker du på knappen skapa i grupp under evenemangstypen.

5

Välj den grupp där du vill skapa evenemanget och tryck sedan på klar.

6
Evenemanget är nu skapat och visas i kalendern för den undergrupp där du skapade det.