Hur man skapar en schemamall

I den här artikeln går vi igenom hur du skapar en schemamall för din klubb för att samordna scheman för flera lag och resurser i organisationen.

1
I menyn trycker du på Mallar. (På mobilen trycker du först på menyn och sedan på mall.)

2
Om du vill skapa en ny mall trycker du på Ny mall. Ge sedan mallen en titel och en beskrivning och tryck på nästa. Du kan också välja vilken veckodag du vill att schemat ska börja.
3
Nu kan du se ett tomt schema med dagar och grupper i din organisation. Om du vill lägga till en händelse i schemat trycker du på plusknappen som motsvarar den dag och grupp där du vill lägga till händelsen.
4
Fyll i uppgifterna om evenemanget. Du kan också tilldela resurser till evenemanget, till exempel kan vi här lägga till en videokamera för att spela in träningen. Se den här artikeln om hur man registrera klubbens resurser på 360Player.

5
När du har skapat händelsen och lagt till resurser trycker du på Bekräfta bokningen. De evenemang som du har skapat visas nu i schemamallen.

6
När du arbetar med en mall kan du spara den som ett utkast genom att trycka på knappen Spara och avsluta i det övre högra hörnet. Du kan också publicera din mall genom att trycka på Granska och publicera. När du publicerar ditt schema får alla lag som har fått en ny bokning ett meddelande, och de kan hitta sina bokningar i fliken Bokningar i kalendern