Hur man skapar ett registreringsformulär

I den här artikeln går vi igenom hur du skapar ett registreringsformulär så att medlemmarna i din organisation kan registrera sig och betala för saker som uttagningar, sommarläger eller något annat du vill att de ska registrera sig för.

1
Från instrumentbrädan trycker du på Registreringar

2
För att skapa en ny registrering trycker du på Skapa

3
Fyll i informationen om din registrering. I det första avsnittet "Allmänt" kan du lägga till ett omslagsfoto, lägga till en kategori och ge din registrering en titel och en beskrivning. I det andra avsnittet "Lägg till formulärfält" kan du lägga till vilka uppgifter du vill samla in från personer som fyller i din telefon, till exempel namn, telefonnummer, e-post osv.

4
I det tredje avsnittet kan du ansluta en produkt till registreringsformuläret. Vi har en annan artikel om hur man skapar produkter. Om du gör produkten "obligatorisk för inlämning" måste folk betala avgiften för att skicka in formuläret och slutföra registreringen.

5
I avsnitt 4 "Synlighet" kan du bestämma om du vill att formuläret ska vara offentligt på din webbplats eller om det ska vara avlistat så att endast personer som har en länk till formuläret kan besöka det. I avsnitt 5 "Tillgänglighet" kan du spara formuläret som ett utkast, stänga formuläret så att det inte tar emot bidrag eller öppna det så att det publiceras live och kan ta emot bidrag.

När du är klar trycker du på skapa.

6
Du har nu skapat ditt formulär. Här kan du kopiera formulärets URL för att besöka formuläret i din webbläsare eller dela formuläret med andra.
7
Du kan se ditt formulär live genom att besöka URL:en, här är ett exempel på hur det kan se ut.
8
Du kan redigera ditt formulär eller se dina formulärregistreringar i avsnittet Registreringar i plattformen.