Skapa produkter

I den här artikeln:

• Skapa en produktkategori
  • Skapa produkter
  • Produktprissättning

Skapa en produktkategori

Produktbiblioteket på 360Player är uppbyggt så att du kan strukturera det efter din organisations behov. Vi rekommenderar att du strukturerar alla dina produkter inom kategorier. Du kan enkelt skapa en ny kategori genom att klicka på knappen Ny kategori

Skapa produkter

När våra kategorier har skapats skapar vi våra produkter genom att klicka på knappen Ny produkt. Följ anvisningarna och ange en kategori, en titel och en beskrivning av produkten.

Om vi vill spåra produkten bland våra medlemmar aktiverar du alternativet Visa på kontaktlista. Det kommer att göra det möjligt för oss att se statusen för betalningar som är kopplade till denna produkt direkt i vår kontaktdatabas.

Produktprissättning

Till varje produkt kan vi lägga till flera priser. Vi kan till exempel flera återkommande priser för olika faktureringscykler. Vi kan låta våra kunder betala en månadsavgift på $ 20, eller ett årligt pris på $ 220. Prisnivåerna och eventuella fördelar för att betala mer i förväg är naturligtvis upp till dig. Återkommande priser genererar prenumerationer för dina kunder när de köps. Du kan också skapa en engångsprissättning, vilket innebär att inga prenumerationer skapas genom dessa priser.

I vårt exempel ställer vi in två prisalternativ för vårt medlemskap.

Du har också möjlighet att ange en standardskattesats för varje pris. Skattesatser ställs in på fliken Skatter på sidan Produkter.

När du har fyllt i all relevant information och lagt till alla prisalternativ klickar du på Spara produkt för att slutföra produktuppsättningen.