Hur man analyserar en video

Att använda videoanalys är ett utmärkt sätt att hjälpa spelare och lag att se sig själva och förbättra sig. Den här snabba handledningen visar dig allt du behöver veta för att börja analysera.

1
Om videon redan har lagts till i 360Playernavigerar du till sidan Videor och väljer en video som ska analyseras.

Om du inte har lagt till en video ännu kan du läsa om hur du gör det i vår artikel om hur du lägger till en video

Du kan också analysera en video direkt när du laddar upp den.

2
När du har valt en video kommer du in i videouppspelningsläget. Om du vill börja analysera trycker du på skapa klipp för att gå in i videoanalysmodulen.

3
Klicka på rött Spela in knappen för att börja skapa ett klipp. Sluta sedan spela in klippet genom att klicka på Spela in knappen igen.

Du kan använda R-knappen på tangentbordet för att starta och stoppa inspelningen.

4
Lägg till detaljer till ditt klipp till höger.

Du kan redigera titeln, klippa tiden för klippet och en beskrivning som hela teamet kan se. Om du ställer in klippet som en höjdpunkt visas det överst bland dina klipp med en stjärna. Om du markerar det som privat är det bara du som kan se klippet.

5
För att märka spelare klickar du på knappen Tagga användare. Märk så många användare som du vill genom att klicka på dem och klicka sedan på Tillämpa och sedan Spara klippet.

Så snart en spelare har taggats i ett klipp delas den direkt med spelaren och kan hittas på deras profil.

6
Du kan lägga till animationer i klippet genom att dra in en form från verktygsfältet till höger. Observera att du måste befinna dig i klippets tidslinje för att kunna dra.
När du har lagt till en form kan du animera den genom att dra den på videon medan du rör dig framåt i tidslinjen. Detta kommer att skapa en nyckelram där animationen kommer att spelas upp mellan.

7
Klicka på Spara och du har nu skapat ett komplett klipp!

Kom ihåg att alla lagmedlemmar kan skapa klipp, även spelarna!