Videoanalys för spelare

I den här artikeln förklarar vi hur man arbetar med videoanalys för spelare.

Visa artikel för dator

1
Tryck på knappen Meny och sedan på video.
2

Tryck på videon som du vill analysera.

3

När du har valt en video kommer du till videouppspelningsläget. Om du vill skapa klipp trycker du på de tre prickarna i det övre högra hörnet och sedan på Skapa klipp för att börja analysera.

4
Om du vill skapa ett klipp från videon trycker du på Starta inspelning.

5
Tryck på Stoppa inspelning igen för att stoppa klippet. Fyll sedan i information om klippet och tryck på Spara.

6
Förutom en titel och beskrivning kan du göra klippet privat så att endast du kan se det om du vill. Klipp som inte är privata kan ses av hela teamet. Du kan också tagga vilka användare som visas i klippet.
När du har fyllt i alla uppgifter har du skapat ett komplett klipp! Du kan se klipp som skapats av alla lagkamrater i tidslinjen under videon. Klicka på ett klipp för att se det.

1
Navigera till Video eller välj en video på instrumentpanelen som du vill analysera.

2
Klicka på videon som du vill analysera.

3
Tryck på Skapa klipp för att komma in i videoanalysverktyget.
4
För att börja spela in ett klipp trycker du på inspelningsknappen en gång. Om du vill stoppa inspelningen trycker du på inspelningsknappen en gång till.

5
Lägg till detaljer om ditt klipp till höger. Klicka på Spara för attavsluta.

Du kan redigera titeln, klippets tid och en beskrivning som hela laget kan se. Om du markerar det som privat kan du bara se klippet.

6
Du har nu skapat ett klipp! Du kan se klipp skapade från alla lagkamrater på tidslinjen under videon. Klicka på ett klipp för att se det.