Hur man kontrollerar om det finns dubbla konton

Det kan bero på att användare registrerar sig felaktigt i appen eller har flera konton. Här är en snabbguide om hur du kan kontrollera om det finns dubbla konton.

1. Gå till management från menyn och kontakter

2. Gå till filter

3. Filter till Roll=Spelare och tillämpa sedan

4. Klicka på namnkolumnen för att sortera alfabetiskt

5. Bläddra nedåt i namnlistan för att se om några dubbletter förekommer två gånger. De kommer att visas bredvid varandra eftersom listan är sorterad i alfabetisk ordning.

6. När du hittar ett dubbelt konto måste du bestämma vilket du vill behålla. Här är några tips:

- Kontrollera om de har föräldrar anslutna. Du kommer att vilja behålla den som har flest föräldrar.

- Har de några fakturor eller abonnemang?

- Har föräldern eller spelaren rekommenderat vilka som ska behållas?

7. När du har bestämt vilka du vill behålla. Du kan välja mellan följande alternativ. Arkivera kontot som inte behövs, få föräldern att radera det oönskade kontot eller skicka e-post till support@360player.com med e-postadressen till det konto du vill radera.