Skapa undergrupper och konfigurera din organisation

Inom ditt lag eller din organisation är det enkelt att skapa undergrupper. Undergrupper kan till exempel vara lag inom din klubb eller specialgrupper för anfallare, målvakter, skadade spelare, etc. inom ditt lag.

Vi rekommenderar att du gör följande från en dator via en webbläsare .

Observera att administratörsrättigheter krävs för att konfigurera en organisation. Om du är anställd och bör ha administratörsrättigheter, vänligen kontakta en klubbadministratör.

1. Navigera till Inställningar och tryck på Organisation

2. Din organisation visas nu och du kan redigera och skapa grupper.

Tryck på knappen Skapa ny grupp för att starta.

3. Namnge den nya gruppen i dialogfönstret och tryck på Skapa grupp

4. Din organisationsvy uppdateras nu med den nya gruppen.

5. Navigera till de tre punkterna till höger om gruppnamnet för att fortsätta redigera din grupp.

6. Klart! Bra jobbat med att skapa en ny grupp.