Hur man anpassar lagemblem och färger

På 360Player kan du enkelt anpassa din upplevelse i appen genom att ändra ditt lags logotyp och färger i laginställningarna.

Vi rekommenderar att du gör följande från en dator via en webbläsare

1. Logga in på 360Player med dina autentiseringsuppgifter och navigera sedan till ditt team.

2. Klicka på Inställningar i vänstermenyn och sedan på Allmänt.

3. Bläddra ner till Utseendeinställningar.

4. Klicka på Ändra för att ändra lagets logotyp. Ladda upp en bild från knappen Ändra lagemblem .

Se till att använda en bild av god kvalitet med transparent bakgrund. Till exempel en .PNG-fil.

5. Klicka på Öppna färgväljare för att ställa in färgerna för ditt lag. Om du har färgriktlinjer från din klubb kan du manuellt mata in HEX- eller RGB-koder för att få den perfekta färgen

6. Klicka på spara och dina färger är ändrade. Ibland krävs en uppdatering av din webbläsare för att ändringarna ska träda i kraft.