Hur man loggar en träning

Att hålla reda på hur ofta och intensivt du tränar är ett bra sätt att förebygga skador och kommunicera med dina tränare. Så här gör du för att registrera en träning:

*Efter de senaste uppdateringarna har knappen för att skapa flyttats. Det finns nu ett område för "skapa" där spelarna kan trycka på "träningslogg" direkt från instrumentpanelen.
1
Tryck på Träningslogg från skapelseområdet på startskärmen.
2
Fyll i information om din träning, inklusive fysisk belastning, och klicka på Registrera utbildning för att avsluta.