Hur du ställer in din startuppställning för en match

Genom att ställa in din startuppställning i en matchhändelse och spela in ersättningar kommer 360Player automatiskt att spåra antalet minuter som spelas av alla dina spelare. Så här ställer du in din startuppställning.

1
Navigera till den matchning du vill lägga till din linje upp till. Du kan göra detta från Kalender eller direkt från Instrumentpanel. Om du vill lära dig hur du skapar händelse kan du kolla in vår handledning "hur man skapar ett evenemang".
2
Navigera till Fliken Lineupoch tryck sedan på Redigera.
3
Klicka på plus-knappen bredvid spelaren du vill lägga till i fältet och välj sedan deras position.
4
När du har gjort detta kommer spelaren att visas på fältet. Fortsätt processen med hela startuppställningen tills de alla är på fältet.
Om du vill ta bort en spelare som du har placerat på planen trycker du på ' x' bredvid deras namn.