Hantera närvaro

Med 360Player är det enkelt att hantera närvaro, men först måste du skapa det evenemang som du vill ha närvaro för. När evenemanget har skapats kan du hantera närvaro på följande sätt.

Klicka här för att se artikeln på skrivbordet

1
Leta reda på händelsen där du vill hantera närvaro och navigera sedan till Deltagare.

2

När personer bjuds in till ett evenemang kan de markera om de kommer att delta eller inte. Detta innebär att 360Player uppdaterar närvaron automatiskt.

Om en inbjuden medlem listas under Åtgärd kräver innebär det att de inte accepterade eller avböjde en inbjudan. En coach eller anställd kan manuellt välja om den här personen deltog eller inte.

3

Dessutom kan tränare och personal alltid gå in och åsidosätta närvaron för spelare som accepterat eller avböjt en inbjudan. Om en spelare till exempel accepterade en inbjudan men inte deltog, kan en tränare välja " deltog inte" för denna spelare.

Att delta är snabbt och enkelt eftersom det görs automatiskt när spelare accepterar eller avböjer inbjudningar. Gör bara justeringarna i farten och du är redo att gå!

Så här går det till i en webbläsare

1
Navigera till en händelse. Du hittar händelser i kalendern. Väl inne i ett evenemang kan du se en lista över spelare och personal som har bjudits in.
2
När personer bjuds in till ett evenemang kan de markera om de kommer att delta eller inte. Detta innebär att 360Player uppdaterar närvaron automatiskt.

3
Om en inbjuden medlem är listad under Kräver åtgärd, vilket innebär att de inte accepterade eller avböjde en inbjudan. En coach eller anställd kan manuellt välja om den här personen deltog eller inte.
4
Dessutom kan tränare och personal alltid gå in och åsidosätta närvaron för spelare som accepterat eller avböjt en inbjudan. Om en spelare till exempel accepterade en inbjudan men inte deltog, kan en tränare välja ' deltog inte" för den här spelaren.

Att delta är snabbt och enkelt eftersom det görs automatiskt när spelare accepterar eller avböjer inbjudningar. Gör bara justeringarna i farten och du är redo att gå!