Kom igång med 360Player som förälder

I den här artikeln beskriver vi hur du skapar ditt konto och loggar in för första gången som förälder, samt hur du skapar eller ansluter till ditt barns konto.

1
Ladda ner appen 360Player från App Store eller besök app.360player.com för att logga in.

Ladda ner till IOS

Ladda ner i Google Play Store

2
Tryck på Skapa ett konto

3
Ange Gruppkoden för det lag eller den klubb du vill gå med i. Om du inte känner till gruppkoden kontaktar du lag- eller klubbadministratören så att du kan gå med i rätt grupp.

Bra att veta: Om ditt team ännu inte använder 360Player , tryck på Jag har ingen gruppkod så hjälper det dig att kontakta oss för att skapa ett team åt dig.

4
När du har angett gruppkoden bekräftar du att du går med i rätt grupp genom att trycka på Fortsätt.
5
Välj den roll som du ska ansluta dig till och tryck sedan på Fortsätt. Om du vill gå med som förälder trycker du på Jag är förälder till en spelare.
6
Börja med att skapa ditt konto genom att fylla i uppgifter som ditt namn, det land du bor i och ditt födelsedatum. Tryck sedan på Fortsätt.

Bra att veta: Du kan också ladda upp en profilbild genom att trycka på kamerasymbolen om du vill.

7
Bekräfta att den information som du hittills har lämnat är korrekt genom att trycka på Ja, fortsätt!
8
Välj hur du vill logga in på ditt konto.

Bra att veta: Du kan registrera dig med en e-postadress och ett lösenord eller använda ett befintligt Apple-konto för att registrera dig om du vill.

9
Ange dina kontouppgifter, t.ex. din e-postadress och ditt lösenord, och tryck sedan på Skapa ditt konto.

10
Föräldrakonton måste vara anslutna till barnets konto på 360Player. Vi rekommenderar att föräldrarna skapar barnets konto samtidigt som de skapar sitt eget konto i samband med skapandet av kontot. För att skapa barnets konto trycker du på Skapa ett nytt spelarkonto.

Bra att veta: Stegen i den här guiden fortsätter på vägen mot att skapa ett nytt spelarkonto för ditt barn. I slutet av den här guiden kommer vi att visa den andra processen för att ansluta till ett befintligt spelarkonto om ditt barn redan har ett konto på 360Player.

11
Ange ditt barns uppgifter, inklusive namn och födelsedatum. Tryck sedan på Fortsätt.

Bra att veta: Du kan också ladda upp en profilbild för ditt barn genom att trycka på kamerasymbolen om du vill.

12
Ange ditt barns inloggningsuppgifter, inklusive e-postadress och lösenord, och tryck sedan på Skapa ett konto.

Se till att ditt barn känner till sitt användarnamn och lösenord så att det kan logga in på 360Player. Det kan vara trevligt att gå igenom skapandet av kontot tillsammans med ditt barn.

13
Grattis, du har nu skapat både ett föräldra- och ett barnkonto! Tryck på Ta mig till laget för att gå in på 360Player. Ditt barn kan använda sina inloggningsuppgifter för att logga in från en annan enhet om det vill.
Obs: När du går in på 360Player kan du bli ombedd att lämna ytterligare information om din organisation beroende på organisationens inställningar.

Hur du ansluter till ett befintligt spelarkonto

Oavsett om du skapar ett konto för ditt barn eller ansluter till ett befintligt konto är stegen 1-9 i den här guiden desamma.

10
Om du vill ansluta till ett befintligt spelarkonto trycker du på Anslut till ett befintligt spelarkonto.

11
Ange den e-postadress som ditt barn använde för att skapa sitt konto så att vi kan skicka en begäran om anslutning.

12
Ditt barn måste nu acceptera din begäran om anslutning. De kan logga in på sin enhet och följa nästa steg. Om du vill logga ut på den aktuella enheten trycker du på kugghjulsikonen och sedan på logga ut.
13
När ditt barn har loggat in kan det se din begäran genom att trycka på klockan för anmälan. De kan sedan trycka på anslutningsbegäran härifrån.

14
När du är inne i begäran ber du ditt barn att trycka på Acceptera.

15
Grattis, ditt föräldrakonto är nu anslutet och fungerar på 360Player! Om det inte fungerar kan du försöka logga ut och logga in igen.