Hur man ger nya anställda tillgång till information

Om du har bjudit in dina lagkamrater via gruppkoder eller inbjudningslänkar kanske du märker att personalmedlemmar inte automatiskt går med i laget när de kommer in, i motsats till spelare. Den här artikeln visar hur du beviljar åtkomst till nya personalmedlemmar i gruppen.

Om du vill veta mer om hur du använder gruppkoder och inbjudningslänkar kan du klicka här.

Observera att administratörsrättigheter krävs för att konfigurera en organisation. Om du är anställd och bör ha administratörsrättigheter, vänligen kontakta en klubbadministratör.

1. När en ny administratör försöker gå med i teamet får du en push-avisering om detta är aktiverat. Det kommer också att finnas ett meddelande i 360Player.

2. Navigera till Team eller klicka på meddelandet. Från denna vy väljer du om du vill acceptera eller avvisa begäran. Så snart du accepterar har medarbetaren tillgång till teamet.

3. Nu när medarbetaren har anslutit sig kanske du vill ge dem administratörsåtkomst beroende på deras roll och ansvar. För att konvertera en medarbetare till administratör, navigera till Team och klicka på de tre punkterna till höger om den medarbetare du vill konvertera. Välj sedan Admin som roll.

4. Bra jobbat. Du har nu framgångsrikt accepterat din nya medarbetare.