Hur man skapar utvecklingsmål

Att sätta upp mål är nyckeln till utveckling. Genom att skriva ner dina utvecklingsmål hjälper det dig inte bara att bli mer fokuserad, utan du har också ett bättre sätt att anpassa dina mål till din coach.

Så här skapar du ett mål i 360Player:

1
Navigera till din profil genom att trycka på Menyknappen och sedan på Jag.
2
Gå till Utveckling.

3
Trycka Lägg till mål.

4
Fyll i ditt mål! Det kan vara allt från ett tekniskt mål som "Bli bättre på dribblingar" till sociala mål som att säga hej till alla dina lagkamrater på din träning.

5
När du har fyllt i ditt mål trycker du på +Lägg till.

6
Ditt mål är nu sparat! Du kan fylla i dina framsteg genom att klicka på +!