Skapa en kontakt

Skapa din kontaktdatabas

Den 360Player kontaktdatabasen är ett fullständigt register över alla personer i organisationen. Om din klubb redan har aktiva användare i organisationen visas dessa automatiskt i kontaktlistan från början. För att skapa en ny kontakt klickar du bara på knappen Ny kontakt så kan du skapa en direkt. Du har möjlighet att lägga till kontakten i en grupp och ställa in en faktureringskontakt (där alla fakturor dirigeras) direkt i flödet för skapande.

Konfigurera faktureringskontakter

Faktureringskontakter är en unik del av 360Player Betalningssystem. En faktureringskontakt är en kontakt som är ansluten till en annan kontakt, till exempel kan mamman till en spelare anslutas som faktureringskontakt för den spelaren. Detta innebär att alla fakturor som tilldelas spelaren automatiskt skickas till mamman istället. Du kan lägga till en faktureringskontakt när du skapar en ny kontakt, men du kan också navigera till vyn Enkel kontakt genom att klicka på en kontakt i kontaktlistan och redigera faktureringsinformationen för att tilldela en faktureringskontakt där.

Vi rekommenderar att du ansluter alla dina faktureringskontakter innan du börjar med fakturering.